ODTÜ Kıbrıs Kadın Voleybol Takımı Lig İkincisi

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen KKTC Üniversiteler Voleybol Kadınlar Ligi final maçı 25 Mayıs Çarşamba günü ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu ile Doğu Akdeniz Üniversitesi takımları arasında Lefkoşa’da Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Oldukça çekişmeli geçen maçın galibi 3-1 skorla Doğu Akdeniz Üniversitesi oldu.
Lig boyunca oldukça başarılı mücadele sergileyen ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu takımı ligi ikincilikle bitirdi. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu takımı, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) takımını 3-2 ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) takımını 3-0 mağlup ederek yarı finalde oynamaya hak kazanmış, 23 Mayıs’ta Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) takımı ile oynadığı yarı final maçında ise 3-2’lik galibiyet elde ederek finale yükselmişti. Spor ve Rekreasyon Müdürü Mehmet Metin Gezgin koçluğundaki takım Gizem Soylu, Yaren Gül, Deniz Darman, Büşra Ersöz, Beril Yılmaz, Aybüke Suvaroğlu, Görkem Öztürk, Yaren Duyan, Sena Gürbüz, Beyza Öztürk, Berrak Uyar’dan oluşuyor.