İnşaat Mühendisliği Öğrencilerimizin Başarısı

Öğrencilerimizden Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışmasında Başarı!

Türkiye Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından her yıl düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması bu yıl 7-9 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşti. Yarışmaya kampusu temsilen Taha Semih Turan, Ağa özgür Şahin, Ali Cem Yağar ve Azym Nurgeldiyev katıldı.

Öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Polat Gülkan'ın danışmanlığında yarışmaya hazırlanan ekip deprem performansı tahmin kategorisinde birincilik, mimari puan kategorisinde üçüncülük, poster puanı kategorisinde ise dördüncülük elde etti. Öğrencilerimizi ve danışman hocalarını başarıları için tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizin başarısına katkıda bulunan Esra Fügen Paşaoğulları’na, Abdullah Önal’a, Kaya Yorulmaz ve Hamza Çoban’a, Özgür Irgav, Salih Özdemir ve Mert Cem Atak’a teşekkür ediyoruz.