200 ODTÜ Kıbrıs öğrencisi daha ODTÜ Mezunları Ailesine Katıldı

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusunun 200 öğrencisi diplomalarını ODTÜ Ankara’da gerçekleşen törenle alarak mezun oldu.

Her yıl mezun geçit törenindeki esprili pankartlar ile gündeme gelen ODTÜ mezuniyet töreni 2 Temmuz Pazar günü ODTÜ Ankara Devrim Stadyumu’nda gerçekleşti. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusunun bu yıl mezun olmaya hak kazanan 200 öğrencisi de bu törene katılarak diploma aldı.

Zorlu ve rekabetçi bir akademik hayatın ardından 120.000 kişiyi aşkın büyük ODTÜ ailesine katılmanın gururunu yaşayan mezunlara arkadaşları ve aileleri eşlik etti.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusunun bu yılki birincileri ise K.K.T.C.’den Çisem Namıkkemaloğlu, Türkiye’den Burcu Kaplan ve Brezilya’dan Vinicius Silva oldu. On bir yılını tamamlayan ODTÜ Kıbrıs’ın toplam mezun sayısı, bu yılın mezunları ile birlikte 1600’ü aştı.