IEEE topluluğumuzun faaliyetleri uluslararası alanda ödüllendirildi

IEEE topluluğumuzun faaliyetleri uluslararası alanda ödüllendirildi.

IEEE Topluluğumuz Bölgesel Örnek Öğrenci Topluluğu Ödülü Aldı

IEEE topluluğu öğrencilerimiz düzenledikleri etkinliklerle Avrupa, Orta Doğu, Afrika bölgesinde örnek öğrenci topluluğu seçildi.

Alanında dünyanın en büyük kuruluşu olan Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE), üniversitelerde bu isim ile kurulan öğrenci topluluklarının da üst kuruluşu olarak çalışıyor. Dünyanın önde gelen üniversitelerinde bulunan IEEE öğrenci toplulukları iddialı ve yenilikçi çalışmalar gerçekleştiriyor ve gerçekleştirdikleri çalışmalarla dünya sıralamasında yükselmeye çalışıyor.

Çalışma performansıyla daha önce Kıbrıs birinciliği dâhil farklı dereceler elde eden IEEE Öğrenci Topluluğumuz, 2017 yılı faaliyetleri sonucunda Bölgesel Örnek Öğrenci Topluluğu ödülünü alan topluluklar arasına girdi. Geçen yıl kampusumuzda düzenlenerek tüm Türkiye’den IEEE topluluğu üyelerini bir araya getiren başarılı Türkiye IEEE Öğrenci Kongresi’nin organizasyon başarısının da bu ödülde etkili oldu.