İki ODTÜ Birincisi Kuzey Kıbrıs Kampüsünden

2018-2019 Akademik Yılı ODTÜ Mezunları Ankara’da Düzenlenen Törenle Diplomalarını Aldı

İki ODTÜ Birincisi

Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nden

Çıktı

300 ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü lisans ve yüksek lisans öğrencisi Ankara Kampüsündeki törende diplomalarını alarak mezun oldu.

Her yıl öğrencilerin yaratıcı pankartlarıyla uzun süre gündemde kalan geleneksel ODTÜ Diploma Töreni, 30 Haziran 2019 Pazar günü ODTÜ’de gerçekleşti. Törende Kuzey Kıbrıs Kampüsünden Filistin uyruklu ABDEL RAHMAN R. S. YASEEN ve Mısır uyruklu KHALED MAZEN MAHMOUD ELSAYED ELDOWA, 4.00 lık dereceleri ile 9 ODTÜ birincisi arasında yer alarak Kuzey Kıbrıs Kampüsünü onurlandırdılar.

ODTÜ Kıbrıs, sayısı 120 bini aşan ODTÜ mezunları ailesine bu yıl 23 farklı ülkeden 300 üye kazandırdı. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsünün bu yıl diploma alan 300 mezunu arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Fas, Azerbaycan, Ürdün, Filistin, Kenya, Libya, Lübnan, Mısır, Nijerya, Pakistan, Sudan, Suriye, Somali, Tunus, USA, Irak, İran, Türkiye ve İsviçre uyruklu öğrenciler yer alıyor.

ODTÜ Kıbrıs mezunları ailesi, bu yıl eklenen 300 yeni mezun ile birlikte 2000 üyeyi aştı.

ODTÜ Kıbrıs öğrencileri mezuniyetlerini Kıbrıs Kampüsünde de kutluyorlar. Diplomalarını ise ODTÜ’nün tüm kampüsleri ile bir aile olduğu ilkesiyle Ankara’da alıyorlar.