IEEE Öğrenci Topluluğumuz “IEEE Regional Exemplary Student Branch 2021” ödülünü aldı!

ODTÜ KKK IEEE Öğrenci Topluluğu “IEEE Regional Exemplary Student Branch 2021” ödülünü aldı

ODTÜ KKK IEEE Öğrenci Topluluğu, “IEEE Regional Exemplary Student Branch 2021” ödülünü kazandı. Düzenlediği teknik seminerler, geliştirdiği projeler ve yarışmalarda elde ettiği sonuçlarla ve en önemlisi üyelerine sağladığı aile ortamıyla Topluluk, 4 yıldır “IEEE Regional Exemplary Student Branch” ödülüne layık görülüyor. ODTÜ KKK IEEE Öğrenci Topluluğu 2018, 2019, 2020 ve 2021 yıllarında olmak üzere üst üste dört kez bu ödülü almaya hak kazandı. ODTÜ KKK IEEE Öğrenci Topluluğu’nun aldığı ödül üzerine düşüncelerini ifade eden Topluluk Başkanı Hanifi Çakmak “Dört kez üst üste IEEE Regional Exemplary Student Branch ödülünü alarak elde edilmesi zor bir başarı serisi yakalamış durumdayız. Bu ödülü ve daha nicelerini önümüzdeki yıllarda da kazanmak için çok çalışacağız” dedi.

2010 yılından bu yana Kampus’ta faaliyet gösteren ODTÜ KKK IEEE Öğrenci Topluluğu, ürettiği projelerle çalışmalarını başarıyla sürdürmekte, uluslararası arenada söz sahibi bir öğrenci topluluğu olarak, öğrenciler ile iş dünyasının profesyonelleri arasında bilgi ve deneyim aktarımı sağlamanın yanı sıra oluşturduğu sıcak ortamda öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimine de katkıda bulunmaktadır.

IEEE Regional Exemplary Student Branch Award Nedir?

IEEE Öğrenci Kolu aktivitelerinin (teknik seminerler, projeler, bilimsel çalışmalar, vb.) kamuoyunda tanınmasını sağlamak amacıyla IEEE hedeflerine uygun olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen öğrenci kollarına verilen bir ödüldür. Yıl içerisinde öğrenci kolunda gerçekleştirilen aktivitelerin raporlanmış hali her yıl Mart ayında öğrenci toplulukları tarafından IEEE'ye sunulur. Değerlendirmeler sonucunda başarılı bulunan öğrenci kolları bu ödülü almaya hak kazanırlar. Başvuru belgelerinin IEEE’ ye iletilmesi için son gün 31 Mart’tır.