Öğrenci Profilleri

Öğrenci Profilleri

mcan

Mehmet Can Atalay

"Bilgisayar ve iletişim teknolojileri çağımızın en önemli gelişmeleridir. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu bu alanlarda yenilikçi bir yaklaşım sergiliyor. Tüm bölümler, özellikle de en güncel müfredatı uygulayan bilgisayar mühendisliği bölümü, alandaki en son gelişmeleri yakından takip etmektedir. Kampus ayrıca çok iyi bir akademik kadroya sahiptir ve her öğrenciye özel ilgi gösterilmektedir. ODTÜ KKK Bilgisayar Mühendisliği'ni seçmem, kanımca doğru bir karardı."

std12

Orkun Can Düzgün

"Günümüzde bilgisayar insan için temel taleplerden biri haline geldi. İnsanlar bilgisayarları sosyalleşmek, bilgi edinmek ve eğlenmek için kullanıyor. Başka bir deyişle, bilgisayar hayatın merkezine yerleşti. ODTÜ KKK Bilgisayar Mühendisliği'ni bu yüzden seçtim ve geleceğim için doğru kararı aldığıma inanıyorum. Yenilikçi eğitim, yenilikçi kampus ve nitelikli öğretim elemanları sayesinde bilgisayar becerilerimi burada kolayca geliştirebilirim. Aldığım eğitim ve kazandığım becerilerin mezun olduğumda iyi bir kariyer ve yaşam kalitesi edinmeme yardımcı olacağından eminim. Sunduğu tüm bu olanaklar için ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'na teşekkürler"

std13