Neden ODTÜ Kıbrıs’ta Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler?

İktisadi ve İdari Bilimler Lisans Programları

Neden ODTÜ Kıbrıs’ta Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler?

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler programında ODTÜ’de lisans eğitimi almak isteyenler için ODTÜ Kıbrıs tek adres! ODTÜ Ankara’da Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Uluslararası İlişkiler başlıkları altında iki farklı lisans programı olarak verilen eğitimi ODTÜ Kıbrıs Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler programı bir araya getiriyor.

ODTÜ Kıbrıs Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler programının alanlarında iddialı ve nitelikli öğretim elemanları ve öğretim elemanı başına düşen öğrenci sayısının düşüklüğü, programda eğitim kalitesinin arzulanan seviyeye yükseltilmesini ve öğrencilerin öğretim elemanları ile diledikleri ölçüde etkileşime girerek derslerden verim almasını sağlıyor. ODTÜ Kıbrıs’ın 40’ın üzerinde ülkeden öğrenci alan çok kültürlü kampusu da öğrencilerin eğitim hayatlarını kültürel bir deneyim olarak zenginleştiriyor.

Bugüne dek ODTÜ Kıbrıs Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler programından mezun olanlar gerek sektörde önde gelen firmalarda ve kamu kuruluşlarında işe girerek gerek de dünyanın önde gelen üniversitelerinde lisansüstü eğitim için kabul alarak ODTÜ başarısı geleneğini pekiştirdiler.