YDO Pandemi Ek Duyuru

İngilizce Hazırlık Programı Öğrencilerimiz için Pandemi Uygulamaları Ek Açıklaması

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversite Senatomuz çok boyutlu inceleme ve görüşmeler sonucunda İHP’nin 2021-22 Akademik yılı Güz dönemine çevrim içi olarak başlamasına karar vermiştir.

Bildiğiniz gibi dil öğrenimi sadece ders dinleyerek yeterli kazanım elde edilemeyecek, hangi eğitim yöntemiyle yapılırsa yapılsın aktif katılım ve etkileşim gerektiren bir süreçtir. Uzun yıllardır çok başarılı bir dil eğitimi süreci işleten İngilizce Hazırlık Programımız, pandeminin ilk zamanlarından başlayarak, pandemi koşullarına hızla adapte olmuş, bu etkileşimli süreci uzaktan yöntemlerle en etkin şekilde yürütebilmenin farklı kurum ve kuruluşlara da yol gösteren bir örneğini oluşturmuştur.

Bu temelde, sizlerin 2021-2022 Güz Dönemi içerisinde alacağınız İngilizce hazırlık eğitimi de yüksek kalitede bir eğitim olacaktır. Derslerimizin ve ofis saatlerimizin tamamı canlı/senkron olarak yapılacaktır. Bu ders saatlerine ek olarak siz öğrencilerimizin bireysel olarak faydalanabileceği ve bizlerin yakından takip edeceği bir çok asenkron kaynağı da programımıza ekliyor olacağız. Bu sayede İngilizce çalışma imkanlarını en üst seviyeye ulaştırmayı hedeflemekteyiz. Bu süre içerisinde, eğitim sürecinde sizlere destek sağlayabileceğimiz konu ve durumlar olduğunda bizler de önceki pandemi dönemlerinde olduğu gibi sizlerin yanında olacağız.

İngilizce Hazırlık Programının sevgili öğrencileri,

Pandemi ile ilgili yaşadığımız güncel sorunların ortadan kalkmasını, Bahar Dönemi'nde, pandemi öncesi dönemlerimizde olduğu gibi tüm öğrencilerimizi sınıf ortamlarında yüz yüze etkileşim içinde eğitim öğretim hayatlarına devam etmeleri için Kampüsümüze çağırmayı umuyor; bu süreç içerisindeki sabrınız, soğukkanlı ve anlayışlı duruşunuz için teşekkür ediyor, sizlere sağlıklı ve başarılı bir akademik yıl diliyoruz.

Sevgilerimizle
Rektörlük