Yurt Duyuruları

(Son Güncelleme: 15/10/2020 )

Sevgili Öğrenciler,

Yeni akademik yıla başlarken hepinize başarılar dileriz. Bu mesajı intranette Duyurular bölümünde de bulabilirsiniz. Yurtlarla ilgili dikkatinizi çekmek istediğimiz bazı önemli konular şunlardır:

1. 2020-2021 Güz Döneminde sadece 1. Yurt açık olacaktır. Yurdun lobisi ve çalışma salonları kullanıma kapalıdır. Kampüsteki pek çok tesis de salgın nedeniyle hizmet vermemektedir.
  2. Yurt borcu olan öğrencilerin ders kaydı yapamayacaklarını üzülerek hatırlatırız.
  3. Halen Kıbrıs’ta kampüs dışında yaşamakta olan öğrencilerimiz yurtta kalmayı tercih edeceklerse, önceden mutlaka 1. Yurt Yöneticisi ile bağlantı kurmalı, onay almalı ve yurt ücretini ödemelidir. Hafta içi mesai saatleri dışında öğrenciler yurda alınmayacaktır. Bu nedenle bu öğrencilerimizin kampüse mesai saatleri içerisinde gelmeleri gerekmektedir.
  4. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsüne yeni kaydolan öğrencilerimizin yurt yerleştirmeleri çevrimiçi eğitim kararı nedeniyle yapılmamıştır. Bu öğrencilerimizin yerleştirme işlemleri Bahar Dönemi öncesinde yapılacaktır ve her hangi bir hak kaybı olmayacaktır.
  5. Halen yurt ücretini ödemediği halde yurttaki odasını boşaltmayan öğrencilerimize üç seçenekleri olduğunu hatırlatmak isteriz:

*Odalarını bir arkadaşlarına/tanıdıklarına boşalttırıp anahtarlarını yurt yöneticilerine teslim edebilirler veya kargoyla gönderebilirler.
(20 Ekim 2020 tarihine kadar bu süreç tamamlanmalıdır. Aksi halde, 1 Ekim 2020’den başlayarak her gün için 15 TL günlük ücret tahakkuk ettirileceğini üzülerek bildiririz.)

*İkinci seçenek yurt ücretini ödemektir. Bu durumda eşyaları odada kalmaya devam edebilir ve Bahar Dönemi için yurtlardaki yerleri ayrılmış olacaktır.

*Üçüncü seçenek ise 1 Ekim 2020’den itibaren odada kalan eşyalar için günlük 15 TL ödemektir.

Sevgilerimizle,

Ömer Seyfi Durhan
Yurtlar Yönetim Kurulu Bşk.