Oryantasyon Liderleri

Aslıhan Tok, Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Ssitemleri Yüksek Lisans Öğrencisi
Herkese merhaba! Ben ODTÜ KKK'deki yeni hayatınıza adapte olabilmeniz için düzenlenen Oryantasyon Liderliği Projesinde görev alan liderlerden biriyim. ODTÜ KKK Psikoloji bölümü mezunlarındanım ve şu anda kampüsümüzde bulunan SEES programında yüksek lisans eğitimi almaktayım. Gelişim psikolojisi ve sürdürülebilir çevre için insan davranışlarının incelenmesi konularına ilgi duymaktayım. Ayrıca yeni diller öğrenmeye de meraklıyım. Kampüsümüzdeki imkanlar ve çeşitlilik birçok farklı ülkeden ve kültürden insanla tanışıp bu konuda deneyim kazanmama olanak sağladı. Ayrıca lisans yıllarımda Tiyatro ve Radyo Topluluklarında aktif görev aldım. Umarım siz de en kısa zamanda kampus ortamını tecrübe etme şansı bulursunuz. Görüşmek dileğiyle.
Matthew Araz, Makina Mühendisliği Yüksek Lisans Öğrencisi
Herkese merhaba, öncelikle ODTÜ KKK'ye hoş geldiniz. Oryantasyon lideriniz olarak size biraz kendimi tanıtayım. Okulumuzun Makina Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra bölümümüzdeki hocalarımın desteği ile bölümün yüksek lisans programına devam ediyorum. Aynı zamanda da bölümün öğretim asistanlarından biriyim. Akademik hayatımın dışında, müzik ve spor ile ilgileniyorum. Lisans hayatım süresince okulumuzun Müzik, Müzikal, Radyo Toplulukları gibi topluluklarında aktif görev aldım. Bu topluluklardaki görevlerimin yanı sıra okulun en büyük festivallerinden biri olan Sahne Sanatları Şenliğinin de organizasyon ekibinde görev aldım. Aynı zamanda lisans hayatımdan beridir düzenli bir şekilde fitness sporu ile uğraşıyorum. Yeni hayatınızın ilk adımlarında sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım. Hepiniz tekrardan hoş geldiniz, görüşmek üzere .
Melih Can Şahin, Siyaset Bilimi ve Uluslararası lişkiler Yüksek Lisans Öğrencisi
"Merhaba, ODTÜ KKK'ya hoş geldiniz. Heyecan verici yolculuğunuzun başında ODTÜ KKK'deki hayatınıza alışmanıza yardımcı olacak oryantasyon liderlerinden biriyim. Psikolojiden mezun olduktan sonra aynı üniversitede yüksek lisans yapmaya karar verdim. Aynı zamanda yarı zamanlı olarak Psikoloji Programı'nda öğretim asistanı olarak çalışıyorum. ODTÜ Mutfak Topluluğu, Psikoloji Topluluğu ve Sosyalist Düşünce Topluluğu ODTÜ KKK'de yer aldığım sayısız öğrenci toplulukları arasında yer alıyor. Psikoloji Programı kapsamında yürütülen araştırma faaliyetlerinde ve kampüsteki daha pek çok ders dışı etkinlikte yer almaktayım. Potansiyellerinizi keşfedip neler yapabileceğinizi farkedeceğiniz ODTÜ KKK'de sizlerle buluşmaktan dolayı mutluluk duyacağım!"

Sina Mirzaei, Siyaset Bilimi ve Uluslararası lişkiler Yüksek Lisans Öğrencisi
"Merhabalar, ODTÜ KKK'ye hoş geldiniz. Oryantasyon lideri ve Öğrenci Gelişim ve Psikolojik Danışman Merkezinin bir birimi olan Öğrenci İletişim ve Destek Ofisi asistanıyım. ODTÜ KKK İşletme mezunuyum ve şu anda burada yüksek lisans yapıyorum. Yerleşkemizde pek çok topluluğa dahil oldum ve pek çok ders dışı faaliyetlerden faydalandım.Uluslararası Öğrenciler Topluluğu, Halk Bilimi Topluluğu ve Türk Dilleri ve Tarihi Topluluğu üyesi ve aynı zamanda yönetim kurulu üyeliğini yaptım. ODTÜ KKK'deki akademik ve sosyal hayatınızla ilgili sorularınızda yardımcı olmak ve deneyimlerimizi paylaşmak için buradayım. Hepinizle tanışmak dileğiyle."

Nazlıcan Yücel, Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Ssitemleri Yüksek Lisans Öğrencisi
"Herkese merhabalar! ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü'ne hoş geldiniz. Ben ODTÜ KKK'nin yürütmüş olduğu Oryantasyon Liderliği Projesi kapsamında görev alan oryantasyon liderlerinden birisiyim. Aynı zamanda, Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Sistemleri departmanında yüksek lisans son sınıf öğrencisiyim. Ayrıca, lisans derecemi ODTÜ KKK İktisat bölümünde tamamladım. Ek olarak, lisans öğrenimim esnasında iktisat bölümünün ana derslerinden olan "Ekonomistler için İstatistik" ve "Ekonometri 1 İlkeleri" derslerinin öğrenci asistanlığını yaptım. Şu anda ise İktisat programında öğretim asistanı olarak "Mikroekonomi" dersinin soru-çözüm saatlerine giriyorum. Tüm bunların yanında, 4 sene boyunca ODTÜ KKK kadın voleybol takımında yer aldım, Spor ve Rekreasyon Merkezi ile Öğrenci İşleri Ofisinde ise iki sene öğrenci asistanı olarak görev yaptım. Sizlerle tanışmaktan, hem sizlerle deneyimlerimi paylaşarak hem de ODTÜ KKK hakkında sorduğunuz soruları yanıtlayarak sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle"
Nagehan Gökler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası lişkiler Yüksek Lisans Öğrencisi
"Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nün Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 2019 yılında mezun oldum. Şu anda Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimimi sürdürüyor ve eş zamanlı olarak Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde yarı zamanlı öğretim asistanlığı görevinde bulunuyorum. Lisans ve yüksek lisans eğitimim süresince birçok topluluk üyesi olma ve oryantasyon programında birden fazla kez bulunma şansı edindim. Kampüste geçirmiş olduğum uzun yıllar süresince edindiğim deneyimler doğrultusunda sosyal ve akademik anlamda aramıza yeni katılacak sizlere anlamlı bir destek sağlayabileceğime inanıyorum."

Sorularınızı nccolpatmetu.edu.tr adresine sorabilirsiniz.

CANLI DESTEK