2022-2023 BAHAR DÖNEMİ SONUNDA AZAMİ EĞİTİM ÖĞRETİM SÜRESİ DOLAN LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN İKİNCİ EK SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

2547 sayılı Kanun’un 44 (c) maddesi kapsamında azami eğitim öğretim süresi dolan Lisans öğrencileri ile ilgili Orta Doğu Teknik Üniversitesi Senatosu’nun belirlediği Uygulama Usul ve Esasları uyarınca;

Azami Eğitim Öğretim Süresi Sonunda İkinci Ek Sınav Başvurusu yapmak isteyen Lisans öğrencileri;

2022-2023 bahar dönemi sonunda azami eğitim öğretim süresi dolan lisans öğrencilerimiz 11 – 15 Mart 2024 tarihleri arasında 2. ek sınav hakkını kullanacağı dersi/dersleri içeren FORM 1 ile başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen tarih aralığında ek sınav hakkını kullanmak için başvuru yapmamış olan öğrenciler bu tarihler dışında kalan zamanlarda hiçbir şekilde başvuruda bulunamayacaktır.

• Ek Sınav Takvimine buradan ulaşabilirsiniz

AÇIKLAMA:

* Azami Süreler Sonunda Mezuniyet Koşullarını Sağlayamayan Lisans Öğrencileri Hakkında ODTÜ Senatosu’nun 2547 Sayılı Kanun’un 44 (c) Maddesine Göre Belirlediği Uygulama Usul ve Esaslarına buradan ulaşabilirsiniz.