NORTHERN CYPRUS CAMPUS

Geleceğin için koş

Kampus Rektörümüz Öğrencileri İçin Yorulmadan Koşuyor

Bugüne dek Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ta farklı maratonlarda 5,10 ve 15 kilometre koşan Nazife Baykal, Antalya Runatolia maratonunda 21 kilometrelik yarı maraton parkurunda koşarak destek toplayacak.

Prof. Dr. Nazife Baykal, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sağlamak için koştuğu maratonlara her gün yenisini ekliyor. ODTÜ mezun derneklerinin organizasyonları ile başta İstanbul ve Lefkoşa olmak üzere çeşitli maratonlarda koşarak bağış kampanyaları düzenleyen Rektör Baykal, gereksinim sahibi öğrencilere daha çok kaynak yaratmak için katıldığı her maratonda daha uzun bir parkur tamamlamak için çaba harcıyor.

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’taki ODTÜ mezun dernekleri düzenledikleri kampanyalarla ODTÜ’lüleri koşmaya ve ihtiyacı olan öğrenciler için kaynak yaratmaya çağırıyor. Bu kampanyalarda bağışçılar destekledikleri koşucunun koştuğu mesafeyle orantılı olarak bağış miktarını belirliyor. Rektör Prof. Dr. Nazife Baykal, bu doğrultuda daha çok bağış toplayabilmek için katıldığı her maratonda öncekinden daha uzun bir parkuru tamamlamak için çalışıyor. Şimdiye kadar 5, 10 ve 15 kilometrelik parkurları başarıyla tamamlayan Baykal, 4 Mart 2018’de Antalya’da gerçekleşecek Runatolia maratonunda 21 kilometrelik yarı maraton parkurunu koşacak.

Geleceğin mimarı olacak ODTÜ’lü gençler desteğinizi bekliyor! https://fonzip.com/odtuantalya/kampanya/egitim-icin---genclik-icin----

LIVE CHAT