IEEE Topluluğumuz Bölgesel Örnek Öğrenci Topluluğu Ödülü 2.Kez Aldı

IEEE Öğrenci Topluluğu, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'yı kapsayan faaliyetleri için 2.kez örnek öğrenci topluluğu seçildi.

Alanında dünyanın en büyük kuruluşu olan Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE), üniversitelerde bu isim ile kurulan öğrenci topluluklarının da üst kuruluşu olarak çalışıyor. Dünyanın önde gelen üniversitelerinde bulunan IEEE öğrenci toplulukları iddialı ve yenilikçi çalışmalar gerçekleştiriyor ve gerçekleştirdikleri çalışmalarla dünya sıralamasında yükselmeye çalışıyor.

2018 yılında topluluğun faaliyetlerinde kayda değer gelişmeler oldu; PES topluluğunun Yüksek Performanslı Öğrenci Bölümü olması, Türkiye'de 'Eğitim Faaliyetleri Kurulu' kurulmasına katılmak, eğitimler vermek, projelerin bütçelenmesini yürütmek, Yeşil Kampus İnisiyatifi ile işbirlikleri, topluluğun uluslararası çalışmalarına yönelik net hedefler üzerinde çalışmak ve sosyal sorumluluk projeleri üretilmesindeki katkıları ile kampüsteki öğrenci birliğinin% 5'inden daha fazla üyelik seviyelerine ulaşan IEEE topluluğumuz, kampüste amiral gemisi bir öğrenci topluluğudur.